Kære kunde 

Du er hermed inviteret til kundedag 2022
På dagen har du blandt andet chancen for at….

  • Få allerseneste nyt fra Microsoft, TRIMIT & CORNATOR.
  • Få masser af gode råd og konkrete værktøjer til din virksomhed.
  • Høre spændende indlæg fra CSR ekspert Steffen Max Høgh & psykologisk entertainer Niels Krøjgaard
  • Snakke med kollegaerne i – samt på tværs af brancherne, samt selvfølgelig Microsoft, TRIMIT, CORNATOR og vores samarbejdspartnere.
  • Og meget, meget mere...

 

 

Kundedag 2022

 

8:00

Morgenmad & registrering

 

9:00

Velkommen

Vi byder velkommen og sætter scenen for dagens spændende program.

 

9:15

TRIMIT Group version 1.0 / CORNATOR blev til TRIMIT...

Carsten Hedemann startede som vores Group CEO i januar og med ham startede CORNATOR en helt ny rejse.  
En rejse der blandt andet betød at vi alle blev TRIMIT, men også rigtig meget mere.  
Den rejse vil Carsten fortælle meget mere om.   

Hvor var vi, hvor er vi nu og hvor er vi på vej hen? 

 
 

09:45

Bæredygtighed v. Steffen Max Høgh 

Vi har inviteret ét af de allerhotteste navne inden for bæredygtighed - CSR ekspert og Bæredygtighedsnørd Steffen Max Høgh, til at komme og gøre os meget klogere på blandt andet bæredygtighed og cirkulær økonomi. 

Cirkulær økonomi har et stort økonomisk potentiale og kan føre til massive ressourcebesparelser, hvilket kan bidrage til sund vækst, både for virksomheden, vores kolleger og for verden. Det er ren og skær fornuft, at når man kan lave forretning på at gøre verden bedre, så skal man da gøre det. 

 
 

10:45

Pause

Det er tid til at strække ben, snakke med kollegaerne i branchen og måske få fyldt lidt mere kaffe i koppen

 
 

11:15

Jeres fremtid/Fremtiden med Microsoft & TRIMIT

Microsofts Technical Architect Peter Jakobsen indtager scenen og fortæller om, hvad der sker med Business Central lige nu og hvordan fremtidsplanerne ser ud. Herudover vil han løfte sløret for, om der er påtænkt yderligere integration til resten af 365 suiten. 

TRIMIT CTO Richard Postborg tager os herefter med på den videre rejse og viser, hvordan TRIMIT understøtter Microsofts strategi og så fortæller de meget mere om, hvorfor TRIMIT i fremtiden giver endnu mere værdi.   

12:15

Frokostpause

Det er tid til at nyde en lækker frokost og få samlet masser af energi til anden halvdel af en fremragende dag 

 
 

13:15

Spor 1

"Under kølerhjelmen på Dynamics 365 Business Central og TRIMIT"

På dette spor får du mulighed for at få et teknisk indblik i Microsoft Dynamics 365 Business Central og TRIMIT i Cloud. 

 

Du vil blive klogere på apps tankegangen, de automatiske opdateringer og hvordan det sikres at dine kundetilpasninger også virker efter en opdatering, herunder også, hvordan der sikres stabile og løbende deployments af nye kundetilpasninger.

 

Vi krydrer det med en snak om integrationer til andre systemer, der er blevet en større del af alles hverdag og belyser, hvordan du med integrationer, vil kunne udnytte de mange funktioner, som Microsoft Azure tilbyder. 

 
 

Spor 2

Øget effektivitet og kundetilfredshed med procesoptimering i jeres virksomhed

Hvornår har I sidst taget et kig på jeres processer?

På dette spor har I mulighed for at få et indblik i de værktøjer vi arbejder med omkring procesoptimering, for at gøre jeres TRIMIT-løsning så effektiv som muligt. 

Vi vil komme med eksempler på, hvordan vi har hjulpet andre og hvordan vi kan hjælpe jer.  

Vi vil også præsentere nogle konkrete eksempler på forskellige værktøjer, som I kan tage med hjem, så I selv kan komme i gang med procesoptimeringen. 

Spor 3

Skal din virksomhed bevæge sig ud på et marketplace 2023?

TRIMITs Portal Manager Marcus Harrestrup sætter scenen og fortæller blandt andet om branding, konvertering og online salg gennem egne kanaler og gennem tredje part.

Han vil byde Happy & Co op på scenen. De har taget nogle cases med fra Asos og Zalando og vil give deres bud på, hvordan du får succes med at sælge på marketplaces. Hvad er do’s and dont’s og hvad skal du være særligt opmærksom på.

Vi vil herefter byde en kunde velkommen på scenen, som vil fortælle om deres arbejde med TRIMIT eCommerce, om deres indsats, afkast og erfaring med online handel i det hele taget.

 
 
 

14:15

Pause og kage

Ingen kundedag uden kage - og denne her, har vi fået lavet helt specielt til dagen - vi håber du kan lide den.

 

14:45

"Et uforglemmeligt show"

v. Niels Krøjgaard
 
Forestil dig en tryllekunstner uden rekvisitter. Ingen kort, ingen mønter, ingen mystiske kasser. Illusionen foregår i sindet. I de forkerte hænder kan dette udgøre stor fare, men i Niels Krøjgaards magiske hænder betyder dette et show i absolut verdensklasse. 

Niels vil vise os, hvordan han kan tale til din underbevidsthed og styre dine tanker og handlinger. 
Niels vil også gøre os kloge på kropssprog.  
Han vil blandt andet lære os, hvordan vi læser andre mennesker ved at afkode deres kropssprog. Han vil klæde os på til at kunne aflæse et andet menneskes følelsesmæssige tilstand og han vil belyse, hvordan vi kan afsløre, hvis der ikke er sammenhæng mellem det der siges med ord og det der udtrykkes med kropssprog.  

Niels vil dele allernyeste forskning, viden og forståelse med os og så vil han give os masser af værktøjer med, så vi kan blive knivskarpe på at læse, forstå og afkode kropssprog. 

 
 

15:45

Afrunding

 

16:00

Tak for i dag


Mød talerne


Niels Krøjgaard

Forestil dig en tryllekunstner uden rekvisitter. Ingen kort, ingen mønter, ingen mystiske kasser. Illusionen foregår i sindet. I de forkerte hænder kan dette udgøre stor fare, men i Niels Krøjgaards magiske hænder betyder dette et show i absolut verdensklasse. 

Niels Krøjgaard er psykologisk entertainer, der blandt andet aflæser, tolker og koder de signaler vi mennesker udsender i vores nonverbale kommunikation. Hans evner og ekspertise har gjort ham til samarbejdspartner for bl.a. Rigspolitiet og PET, samtidig med at han afholder foredrag og workshops i virksomheder og organisationer i både Danmark og udlandet. Her spænder emnerne fra manipulationspsykologi, kropssprog/nonverbal kommunikation lige til undervisning i præsentationsteknikker og personlig gennemslagsgraft. 


Steffen Max Høgh

Vi får besøg af Steffen Max Høgh, der er en af landets førende eksperter indenfor bæredygtighed. 

Han har været CSR Direktør hos Holmris, afholdt bunkevis af foredrag om emnet, har egen podcast om bæredygtig forretningsdrift og sidste år kunne han føje forfatter til den lange liste af titler og bedrifter, med bogen  ”Bæredygtig Business – For bundlinjen og en bedre verden” 

 

 

 

TAK TIL VORES SPONSORERE

 

 

HVOR & HVORNÅR

Onsdag d. 1. juni 2022

Tøystrup Gods
Blaakærvej 13
5750 Ringe

 

Tilmeld dig nu

Jeg accepterer at CORNATOR indsamler mine data via denne form